1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580505 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2254305

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är rätt mycket Björklöven över HV nu. Stundtals tveksamt spel men deras enorma spets gör mål på ingenting och räddar upp resultaten. Om hela laget kommer ihåg hur man kämpar i slutspelet så kan inget stoppa dom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag sticker ut hakan lite och tippar att BIK Karlskoga skräller i slutspelet och går upp i SHL till våren. All press ligger på Hv, Björklöven kommer skita ned sig i vanlig ordning och MODO är för dåliga när det kommer till kritan.

Karlskoga om dom toppar formen kommer gå in utan förväntningar men samtidigt ha kvalité nog för att skrälla. Hv71-Karlskoga i kvartsfinal bäst av 5 det vettefan alltså om HV grejar. Fatta tändvätskan att slå ut giganternas gigant. Vi hade störst problem med kvartsfinalen förra året och samma sak lär gälla i år för Hv71, och då har de ännu större press på sig än något annat lag i den hockeyallsvenska historien.

Jag säger därför Karlskoga-Björklöven/Modo i final där BIK går upp i sjunde avgörande. Hv71 ryker i kvarten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: De är mitt inne i en seg grundserie med ett lag som namnmässigt är en serie för lågt. Motivationen sviktar säkert men vill de så vinner de, det imponerar. Men främst imponerar att hela föreningen andas beslutsamhet och stor ödmjukhet inför sin uppgift. Självklart kommer pressen vara 100% på dem i kvalet men jag tror inte något annat f.d SHL-lag har varit bättre förberett såväl mentalt som sportsligt. Sen kan det såklart skita sig ändå. Men jag tror inte det, jag skulle säga att oddsen är 85-15 i HV-favör mot vilket lag det nu än blir
Kommentera