1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578034 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2254337

Sv: Apropå nånting...
Jag sticker ut hakan lite och tippar att BIK Karlskoga skräller i slutspelet och går upp i SHL till våren. All press ligger på Hv, Björklöven kommer skita ned sig i vanlig ordning och MODO är för dåliga när det kommer till kritan.

Karlskoga om dom toppar formen kommer gå in utan förväntningar men samtidigt ha kvalité nog för att skrälla. Hv71-Karlskoga i kvartsfinal bäst av 5 det vettefan alltså om HV grejar. Fatta tändvätskan att slå ut giganternas gigant. Vi hade störst problem med kvartsfinalen förra året och samma sak lär gälla i år för Hv71, och då har de ännu större press på sig än något annat lag i den hockeyallsvenska historien.

Jag säger därför Karlskoga-Björklöven/Modo i final där BIK går upp i sjunde avgörande. Hv71 ryker i kvarten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: årets upplaga av HA är väl den sämsta på många år känns det som. Är väl bara HV som har kvalitet i laget och det är laget som går upp utan tvekan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Någon som vet status på Timråpodden förresten? Fick intrycket efter senaste avsnittet den 18/10 att nästa skulle dyka upp 3-4 matcher senare (kanske hörde fel) men har varit knäpptyst sedan dess. Ett avsnitt var femte match hade varit lagom tycker jag.

Uppskattar podden enormt och är glad för varje avsnitt speciellt då det är gratis, men är drygt att inte ha en aning om när avsnitten släpps. Blir det något nu under uppehållet må tro?
Kommentera