1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582377 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2254640

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Om laget inte förstärks under det här uppehåller eller i snar anslutning till det så är det ytterligare ett underbetyg modell oacceptabelt till Nubben. Jag förbehåller mig rätten att tycka så utan att anmodas namnge tänkbara nyförvärv eftersom jag inte har nån koll på det. Och för att det är vansinnigt ointressant vad jag föreslår då det är fullständigt irrelevant i sammanhanget. Det är inte min uppgift att ha de förslagen så det tillför precis ingenting. Lite som alla ambitiösa ep-dumpningar härinne-Jaha? liksom....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Luleå förlänger med Bulan och och Filander med Oskarshamn. Duktiga tränare båda två och de levererar bra resultat till sina föreningar.

Kanske Nubben kommer att meddela en förlängning för Freddan och Ante snart. De behöver väl ett antal år på sig för att sätta försvarsspelet :)

Timrå IK är den enda klubben i SHL som inte ställer krav på resultat. Ledningen är nöjd med att bara vara där. Tycker inte de har lärt sig ett dugg från de tydliga misstagen de gjorde senast vi var upp snarare tvärtom. Tabellen ljuger inte.

Chansen att etalera Timrå i SHL verkar ligga långt över deras kompetens. Jag hoppas att jag får fel.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Man får tycka som man vill såklart. Men information har ju kommit om det som hänt. Sedan om man tycker det är för dåligt eller för lite, ja det är ju en helt annan sak.
Kommentera