1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2254714

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Men du måste väl förstå att det handlar om ekonomin när det gäller den "uteblivna" spetsen och inte att nubben hellre vill ha breddspelare?

Enligt Malmös sportchef så kostar en allsvensk spelare ca 40k, om man då räknar på 50k så hade vi behövt skippa 5 breddspelare för att få in en spets som kostar 250-300k. då förstår du kanske varför truppen ser ut som den gör?

Har ingen aning om det var rätt eller fel att spika truppen 10e juni, hände det mycket på spelarmarknaden efter det? Hur tror du att det hade låtit om han hade väntat? då skulle det vara självklart att ha truppen klar tidigt, precis som att det är självklart med att dagens bredd är idiotiskt :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Alla kostnader, förklaringsmodeller etc är bara spekulationer. Vad man som novis kan uttala sig om är vad man ser och vad som förmedlas i media. Det har förmedlats bl.a följande:

Vi har lärt oss av misstagen sen sist
(Hur har man gjort det? Varför står man då här med samma ledare med samma enorma handlingsförlamning? Hur kan man i n t e ha nån handlingsplan när det går så här snett?)

Jag har byggt ett lag för play-in
(Varför går man öht ut offentligt med en sådan naiv målsättning? Om man inte är okunnig vill säga, okunnig om den nivå man nu tävlar på)

Att skylla på för dyra spelare för att kunna bygga ett slagkraftigt lag för den liga man spelar i är inget annat än efterhandskonstruktioner. Det är okunskap, ett misslyckande. Att lägga ansvaret utanför sig själv. Ansvaret för Timrås läge faller i slutändan tungt tillbaka på Nubben
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Vet ej vad mans skall tro. Nubben har ju själv sagt han missbedömt kvalitén i SHL, något jag sa tidigt när truppen var spikad med, att det var naivt byggt på forwardsidan framförallt. Men då var ju tongångar a härinne från vissa att det räcker att göra 1 mål framåt och hålla tätt bakåt..

Jag tycker Nubben sett väldigt pressad ut senaste tiden och känner att han nog gjort bort sig med den breda intetsägande forwardsuppsättningen framförallt och nog skulle gjort en del annorlunda om han fått göra om bygget.
Nu måste mycket klaffa med att bryta kontrakt, hitta klubbar att låna ut till etc.
Kommentera