1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581655 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2254735

Sv: Apropå nånting...
KniveN: fast nu har ju nubben gått ut i senaste webbsändningen och förklarat att det visst finns pengar till en värvning så jag fattar inte varför det diskuteras att byta spelare hit och dit? Han lär ju inte syfta på pengar till en div.1-spelare. Om det finns spets ledigt på marknaden är ju en annan femma men andra lag värvar så helt dött kan det ju inte vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det är nog rätt magert på spelarmarknaden just nu. Växjö Lakers sportchef fick följande fråga i dagens Smålandsposten.

"Och på frågan om det finns någonting på spelarmarknaden av intresse svarar Henrik Evertsson:

– Det är helt fel fråga att ställa. Det finns nämligen ingen marknad ännu. Det som händer är att det dyker upp enstaka spelare som omedelbart försvinner."

Har Evertsson problem att hitta spets så är det nog inte så konstigt att Nubben har det också. Alla har vi en verklighet att förhålla oss till, hur gärna vi än vill att den skulle se helt annorlunda ut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Men jag kan tänka att en anledning, kanske den främsta till att inget händer är Nubbens tjurighet. Att han ff tror på det här laget. Jag gör det inte men oj vad jag skulle älska att sätta på mig dumstruten! Kan t om utlova bildbevis isf
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: På torsdag väntar en riktig värdemätare, bottenmöte mot DIF. Ett DIF med 9 spelare tillbaka från skador samt en debuterande Eklund. Hur står vi oss mot en tänkt jämnbördig bottenkollega när det laget mönstrar närmast ordinarie lag?
Kommentera