*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2257819

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Jag tycker nog att Erixon fått lite mer skit än han kanske förtjänat tidigare. Men samtidigt: försvaret har inte fungerat, målvaktsspelet har inte fungerat. Det är svårt att peka på bara en av delarna, men när vi började bli svårare att göra mål på så kom också resultaten till slut. Erixon ska vara vår ledande back och när försvaret inte fungerat så är det kanske svårt att pussla ihop ett rakt av godkänt betyg till honom. Men i lördags var han oerhört dominant och kan vi fortsätta att ösa lovord över honom så kommer detta ljusna allt mer, det är otroligt viktigt att våra tilltänkt ledande spelare också är våra mest framträdande. Skägget är Skägget, men han har inte betalt för att vara lagets mest framträdande back i match efter match.

Nu vet jag inte hur pass stora förväntningar man haft på Bohm på förhand, men han har ju sett riktigt vilsen ut i en i övrigt vilsen backsida. När inte rollerna har hunnit sätta sig så blir allt bara ett kaos där alla ska göra allt hela tiden. Förhoppningsvis kan vi få mer glädje av honom framöver, om den här känslan av att vi fått mer av ett defensivt lugn kvarstår. Nu har vi vunnit tre matcher mot likvärdigt motstånd, utan honom, och han har inte saknats överhuvudtaget. Men ser man till vad hans roll varit tidigare i karriären så är det möjligen som så att han kan passa bättre in i den här allt mer fungerande defensiven när vi möter mer kvalificerat motstånd.

Det är ju lite mer av hans hemmaplan, detta med att spela ett rakt och enkelt spel mot topplag i en roll där varje byte handlar om en enda sak: spela 0-0. Det borde finnas mer att hämta ut av Bohm, men jag vet kanske inte riktigt vad, eller vem han isåfall ska peta i dagsläget. Än så länge känns han lite som en spelartyp vi inte riktigt behöver, och då har vi dessutom Didde på skadelistan. Bohm känns inte riktigt som en nyttig sjundeback heller, det gör däremot Carlson som kan spela i alla situationer. Men Bohm ska slå sig in på sex backar först och främst, det är svårare nu än för några veckor sedan.
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Timrå vill förlänga med Hartmann, helt rätt i min mening. Varit en utav våra jämnaste FWs.
+24
Kommentera