*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2258647

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Knylan: Även en blind måste sett viken av dessa som hade viljan hårdheten grisa kriga mest. Total inavel tänk och behålla lätt mjölken bara för att Nubbs är dö polare med Challe pojken o Boyes . (vissa saker du säger kan jag hålla med om annars )
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Brynäs tydligen sugen på Videll gäller att agera nu Nubbs kan bli den nya Bremberg som rädda oss sist. Men lilla tycka synd om sig våga törs ingenting. Bättre spara pengarna till Småland Skåne Södra Sveriges borta matcher i ALLSVENSKAN på flera miljoner mm sen div 1
+3
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Modano: Håller med! Jag vet inte vad som förangick det där beslutet men det var nog det bästa som kunde hända Ludde att han inte fick förlängt, om han nu ens ville stanna. Minns bara att han lämnade som en poängspelare för förstalinan, fick en helt annan roll i Modo och kom sen tillbaka hit och då var han inte samma spelare längre. Samtidigt som vi hade Elias och Dalle på gång, och flera andra poängspelare. Då gled han bara lägre ner i laget och blev nära på överflödig.

Men han är ett otroligt bra exempel på hur man kan komma långt i karriären bara man är helt prestigelös och köper den roll man får. Jag minns honom som svag defensivt, men nu är han en av SHLs bästa defensiva forwards. Allt började med att Brynäs fick skadebekymmer och lånade in honom från Almtuna. Otroligt egentligen.
+3
Låst ämne