1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577860 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2258969

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2021-11-27
Tycker vi gör som vi brukar nere i Linköping (19:57).

Blir intressant att se hur Timrå tar sig an matchen. LHC lär ha gjort läxan och vet att det är hög press som Timrå har svårast för. Samtidigt som Timrå gärna står för detsamma.
Skulle vilja se att vi går en match om taktpinnen redan från start, och inte att det trummas in glosor som "bortalag" eller "hålla tätt första 10".
Hamnar Timrå på hälarna kan vi få stryk av vilket lag som helst.

Läge att lufta Rajjan? Misstänker att det blir så, även om det vore passande att JJ fick ta denna. Han är dessutom lite inne i Zonen.

Vore för jävla mysigt om Timrå visar att andraperren mot FBK var ett olycksfall i arbetet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2021-11-27
Bragd-Birger: Jävligt oviss match. LHC har verkligen fått igång produktionen sedan Galló kom in (4+1 på tre matcher för killen, 2+1 i torsdags), men de är inte supertäta bakåt. Halvdana i PP/PK också.

Jag kan spontant känna att JJ bör få köra vidare, även om jag också vädrar att vi kanske testar Rajan. Magen säger att det är bättre att lira JJ idag, hoppas att vi hittar tillbaka, för att sedan köra Rajaniemi på tisdag mot Rögle. Jag vet inte var vi har Rajaniemi riktigt, det senaste minnet man har är ju Leksand borta där han står för flertalet svettiga räddningar men ändå släpper in den där tavlan till 2-0 då han står helt felplacerad. En defensivt sett rätt bra match från vår sida, men uppförsbacken blev så otroligt brant efter det målet. JJ fick fullt logiskt chansen i matchen efter.

Att ta ledningen är dessvärre ingen garant till poäng för vår del, ännu värre är att konstatera att vi inte vunnit en enda match där vi inte tagit ledningen. Någon gång ska väl det kunna vända också, men för enkelhetens skull bör vi nog se till att peta in första pucken ikväll. LHC hemma är dock den enda match där vi faktiskt tagit poäng trots att vi inte gjort matchens första kasse.

Idioten i en hoppas på en grundstark insats där vi plockar tre pinnar genom att tidigt få igång målskyttet, för att sedan få chansen att bevaka oss genom andraperren (DIF borta är skolboksexemplet där). Men vi ska nog vara jävligt nöjda om vi tar poäng. Då finns det något att bygga på, och en förmodad torsk mot snusktajta Rögle på tisdag skulle kanske inte smärta lika mycket.

Freda kassen! Lyckas vi med det finns det hyfsat goda utsikter till en dräglig lördagkväll. Om nu Oliver J finns med på resan så borde det fan vara läge för honom att peta in en jävel snart, det ä r så nära. I torsdags var det stolpen, innan har det varit små, små marginaler. Gör han bara ett så kan nästa komma i bytet efter. Han skapar hela tiden framåt, även om det inte alltid är från solklara skottlägen.
Låst ämne

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2021-11-27
Bragd-Birger: Ikväll blir det seger,, 4-3 till Timrå. Sätt en tusing på det och tjäna en enkel hacka. Skål på era jävlar.
Låst ämne