1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

537618 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2259522

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2021-11-27
Pallar fortfarande inte kolla matcherna live, har kollat nu i efterhand och måste säga att vi banne mig börjar likna ett SHL-lag.
Första perioden snabbspolade jag förbi efter att ha läst kommentarerna här.

Men andra halvan gör vi en riktigt bra bortamatch. Vi skapar chanser och sätter fullkomligt logiskt två baljor. Tredje perioden spelar vi av som vi aldrig gjort något annat.
Linköping är egentligen aldrig nära att komma ikapp och får inget tryck på grund av ett mycket gediget försvarsspel över hela banan.

Och satan vilken skillnad det är igen zon jämfört för en månad sen, vi är tajta och jobbar ihop och hjälper varandra på ett helt annat och hoppingivande sätt. Fortsätt så!

Läget är fortfarande svintufft men inte hopplöst. Med ödmjukhet, mycket jävlaranamma och en och annan förstärkning så kan det här sluta lyckligt. Så kände jag inte i oktober.

Avslutningsvis tycker jag att vi är lite väl hårda mot Alvarez. Så jävla usel är han inte, inte idag i varje fall. Han skapade en hel del chanser och utan hans bök framför mål hade inte Lööke satt 2-1-pucken.
Och Kung Svensson är inte helt fläckfri, vi kom undan en riktig indian från hans sida i slutet av andra.

Allt är inte svart eller vitt, oftast nånstans mittemellan. Men just nu känns det väldigt ljusgrått. Bra så.
+22
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2021-11-27
RunarUp: Kollade 1 perren... sen blev det socialisering de luxe med andra. Kom hem nu o ser att vi vann... kan inte annat än att säga: Fortsätt så här. Jag älskar Timrå! Fortsätt pissa på oss supportrar som gnäller o tvivlar.
Jag tvivlar ff när det gäller er. Överbevisa mig...igen och igen!
+12
Låst ämne