1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

537671 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2260598

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2021-11-30
Fantastiskt väl genomförd match, ikväll igen. Timrå spelar äntligen efter sina resurser och som ett L a g.
Jävligt surt att det inte blev 3 poäng, men vi bör vara synnerligen nöjda med att vi a) spelade bättre än tabelltvåan, och b) att vi fick med oss 2 poäng. Och så klart c) att vi tagit 14/18 poäng i november.

JJ fantastisk. Vann målvaktsmatchen mot Rifalk klart, vilket ju känns extra trevligt med tanke på häromsistens. Lite surt med 2-2-målet dock. Men: plocken...jeeez.

Hanzl grymt viktig. Riktigt bra defensivt och i arbetsinsatsen. Framåt finns det mer att hämta, men jag tycker samtidigt att han är en rätt underbar tvåvägscenter.

Rattie är också en skön lirare. Rätt ovärderlig i detta offensivtrubbiga Timrå. Har sina brister i spelet i övrigt, men med det offensiva drivet och målsinnet är han förlåten.

Sen tycker jag Wall-E förtjänar beröm. Jävlar så han gnuggar. Man går bara och väntar på att det ska lossna på riktigt för honom. Han har en liten terriervariant av Hartmann där inne.

Bakåt ser det på det stora hela bra ut, men vi saknade Carlsson. Och Didde är ett bekymmersamt avbräck. Hoppas Nubben kan få in en defensiv, småelak jävel snart. Vi är alldeles för tunna bakåt.

Och Alvarez måste, på något sätt, bytas ut. Oavsett om det är någon skada, självförtroendebrist, eller om han inte är så intresserad av det här så funkar det inte. Frågan är vilka som skulle vilja ta över hans - förmodat - lukrativa kontrakt? Trolla Nubben!

Men, hörrni! Igen: 14/18 poäng! Kontakt i tabellen!
Vilken jävla utopi om någon sagt det för en månad sen.
Fruktansvärt imponerande hur man rest sig. Hatten av för Freddanz och hela jävla laget. Stolthet!

Och nu har vi en riktig holmgång med extra allt på torsdag. Upp på samma poäng eller 6 poäng bakom?
Ett av seriens formstarkaste lag mot ett lag som tagit 5 poäng dom senaste 5. Och som kommer från en käftsmäll av tabelljumbon.
Finns det någon logik i denna värld utspelar sig denna drabbning i en kokande NHC-Arena.

Fanimej: hockey ÄR en underbar jävla sport!
+31
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2021-11-30
Bragd-Birger: ja detta måste vara bästa November ever, poängmässigt för ett bottenlag i SHL! Normalt sett såg man ju med fasa fram emot just denna månad och i år såg det ut att bli nattsvart men all heder till FredAnt och grabbarna på isen på det sättet de städat av denna månad.
Hoppas man behåller ödmjukheten men kryddar med självförtroende så kan det gå.
+12
Låst ämne