1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580480 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2266305

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Skönt att någon håller med mig om Zajac, har kännt mig väldigt ensam i den båten.

Har svårt att uttrycka i ord hur jävla usel han är, vår i särklass sämsta back defensivt, får spela PP2 men har ingen som helst kontroll på pucken och jag är HELT övertygad om att han inte har en chans ens emot mig vad gäller hastighet på skridskorna och då slutade jag ändå spela för 20 kilo sedan.

Nolan Zajac får en att drömma våta drömmar om Andreas Söderberg och Janne Jalasvaara
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
vonDöbeln: Det jag kan tycka sticker lite i ögonen är att man inte får så jäkla mycket hockey för 140 pistoler i månadslön längre. Tänker på spelare som Alvarez, LaLeggia och Zajac. Är LaLeggia fostrad som back förresten? Har nubben eller Freddan frågat honom om det är positionen han ska spela på eller har man bara antagit att han är back? För när man ser honom spela så kan man anta att han inte är back.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
vonDöbeln: Södra berget och Varskajagvara framstår som stabila, placeringssäkra backsheriffer i jämförelse. Zajac känns som sämre än sämsta jänkarfloppen Löven någonsin "fostrat". Och det säger inte lite
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
vonDöbeln: Där måste man imponeras av Oskarshamns affärsbriljans. I samma andetag som dom görs sig av med en skräpspelare så lurar dom på en potentiella bottenkonkurrenten skräpspelaren dom vill bli kvitt. Två flugor i en smäll.

Dom gjorde väl också några taktiskt smarta affärer häromåret genom att köpa toppspelare av hotande allsvenska lag(Löv o Mode).
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
vonDöbeln: Om jag inte minns galet var någon IKO supporter här inne som sa att de gärna sett Zajac kvar i klubben. Jag kan då inte förstå vad hans storhet skulle vara. Han är till och med sämre defensivt än LaLeggia, men utan de offensiva kvaliteterna.
Kommentera