1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581127 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2266456

Sv: Apropå nånting...
JonteD: Är det MoDo?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Det är inte troligt för ryssarna skulle vinna med 100noll!!!!😇😇
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Halva serien spelad 26 matcher och Timrå har 26 poäng. Hur man än vänder och vrider på detta så måste detta vara underkänt utifrån hur man lagt upp poängtrappan, för att nå målbilden Playoff.

Finns bara en sak att göra och det är att konstatera att vi fram tills nu inte räcker till i SHL och att något måste ske. Nu får vi in Åberg, men som Nubbben sagt det kommer inte vara en enskild spelare som kommer kunna komma in och förändra detta på egen hand.

Både matchen emot SAIK och Oskarshamn var det tydligt att vi inte klarar av att hålla rent framför mål och zonen framför mål. Finns inget annat lag i SHL där det är så lätt att kliva in på mål.

Timrå spelar dessutom för mjukt och tar inte den raka vägen emot mål, med risktänket att aj det gör ont och jag kanske blir skadad.

Lagsammanhållningen tror jag finns och den har visat sig under November månad när Timrå vann som mest. Men sista matcherna efter den matchen när Rattie, Blomman och Liljewall blev skadade, på det konstigaste sätt, men där Rattie sedan kom tillbaka har det hänt något. Det är från den matchen vi återigen började tveka och peta och slutar vinna kampmomenten.

Videoanalys på denna match tack och matchen innan så laget får se skillnaden och sedan diskutera, vad hände i denna konstiga match som sedan gjorde att Timrå tappa sitt spel helt?
Kommentera