1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2266483

Sv: Apropå nånting...
Kolla in Zajacs statistik dom senaste säsongerna så kanske ni förstår varför Nubben värvade honom. Verkar som Timrå inte passar honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
luffaren: Angående Zajacs tidigare säsonger. I Oskarshamn förra säsongen spelade han mycket med Brian Cooper som vad jag förstått tog mycket av "skitjobbet" plus deras forwards som var med och hjälpte till. Inte alls samma grej som att spela med Bohm som knappt viker en fjäder för laget och spelare som Alvarez som står och tittar på när han blir pressad. Zajac kan säkert vara bra med rätt förutsättningar, men tror hans stats ljuger lite. Och varför har har inte lyckats spela mer i AHL annat än enstaka matcher? Jag har studerat Zajac lite senaste tiden och tycker han ser oerhört vek och fumlig ut. Han har helt okej speed och spelförståelse, bara att han inte får utlopp för det alls i detta Timrå. Han ser ut som en spelare som behöver utrymme och inte klarar av att bli ansatt något vidare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
luffaren: Hekt klart är Zajac en bra back i grunden. Funkar kanske inte in i Freddans spelfilosofi, fast inte många andra backar denna säsong som gjort det heller..
Kommentera