1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581719 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2266823

Sv: Apropå nånting...
Finns det det ens en allvarlig vilja från Timrå IK's sida att hänga kvar i SHL denna säsong heller? Eller blir det som det blir och blev 18/19? Man har hela tiden nåt att skylla på. Det väntas och väntas. Först ska försvarsspelet sätta sig. Sen ska D.Strömberg spela, sen inte, sen spelar han en match, sen inget mer. Efter 12 raka förluster råkar man vinna ett gäng matcher, då kan det väntas igen, tills förlusterna kommer. Och då ska det väntas på P.Åberg som tydligen också är skadad. Allt går i slow motion, ingen framförhållning. Hur många tror att Timrå har en chans oavsett motstånd om man inväntar kvalet i vår? Blir spelarna bättre med 3 månaders väntan på kval?
Nubbens agerande visar att det egentligen är kval man inväntar, precis som 18/19. Fin strategi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: ähh, jag har gett upp den här pajaskarusellen så länge muntergöken Ante Karlsson är tränare, tröttare människa har jag sällan skådat. Vore jag spelare skulle min mentala förmåga att spela bra direkt påverkas negativt bara att se och lyssna på hans direktiv. Och Freddan? Vad har han gjort egentligen utan Kung Jonte? Inte ett skit.!! Och Nubben har ju tydligt sagt i media att HA är ingen dum liga att spela i. Kort sagt så MÅSTE det in nytt blod i Timrå om föreningen ska ha nån framtid i SHL. Det är så jävla bonnigt så klockorna stannar. Samma jävla visa i år som sist vi åkte ur. Samma människor på samma plats. Fast sämre nu. Och åter igen, varför i helvete ska en sån medelmåtta till spelare som Moliner, ansvara för spelar utvecklingen ?? hahaha...ja jävlar vilket skämt..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Du är ju bara en negativ person. Om du kan tro at du kan göra bättre så sök som sportchef eller direktör i klubben.......
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Vad tycker du då? Skulle Nubben struntat i Åberg och köpt loss Berglund istället? Det har varit rätt tydligt från ett gäng sportchefer att marknaden har varit tunn. Ska man inte vänta på att Didde ska spela? Vad göra? Sparka?
Kommentera