1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582096 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2267536

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: han skulle bli djupt deprimerad och tappa lusten att spela hockey för Timrå efter första träningen, tror du på allvar att det sitter hos spelarna? Det här här en ledarfråga, ingenting annat, nu förstår jag att du skämtade. Men för att vara seriös har vi inga tränare som är SHL mässiga. Och egentligen är hela föreningen Timrå IK en HA klubb. Vi måste sluta slå oss på bröstet och tro att vi är såååå jävla bra och populär klubb, ja vi är en mysklubb där det skrattas och spelarna kan trivas. MEN DET MÅSTE BÖRJAS STÄLLAS KRAV. Ska vi vara kyrkans barntimmar eller en proffsig förening som vill slåss med storpojkan? Så grymt trött på det här, den där jävla 500 hundringen man skänkte, Vart tog den vägen? Gick den till att finansiera Molinders lön eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: till stor del spelarna ja. Flera andra lag har visat dåligt försvarsspel mellanåt. Skillnaden är att när de har en dålig dag så har de spets som kan kliva fram när inte allt stämmer.

Timrås trupp är för svag och måste leverera 100 procent varje match för att ha chansen att vinna. Det behövs värvas in både center, forward och back som höjer kvalitén i laget och som gör att lägstanivån blir högre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: Är det någon som vet om Pontus Åberg var med på träningen idag?
Kommentera