1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2269342

Sv: Apropå nånting...
Matsg: jag fick magont då jag hörde att Ante skulle bli backtränare för Timrå, jag kaskadkräktes då jag hörde att Molinder skulle in i tränarstaben. Nubben måste bort!!! Han är ju en döende dinosaurie. Trött och feg, Fredant MÅSTE bort!!! Om Timrå ska utvecklas i framtiden. ! Eller bli ett mittenlag i HA.!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Janne Magnusson: Ont i magen när Ante presenterades? Riktigt kass efterhandskonstruktion.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Janne Magnusson: Kan du möjligen utveckla varför du fick magont våren 2019 när Ante presenterades som en del av tränarstaben? Eller var det just i samband med att det nämndes att han skulle ansvara för backarna du fick ont i magen?

Gärna Ante, men INTE backarna? Eller? Det låg ju nära till hands att sätta honom som ansvarig för försvarsspelet med tanke på att han ansvarat för just precis det i flera år i Färjestad innan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Janne Magnusson: Ante är jag tveksam om han ska lämna, däremot Freddan har gjort sitt i klubben. Däremot att ha två förstetränare som tänker olika och som sätter ihop laget på olika sätt tror jag inte är en lyckad lösning, grabbarna blir ju helt vilse och det tycker jag märks tydligt när ingen vet vad de ska göra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Janne Magnusson: Och du verkar ju vare bäst till det. Det är sååå mycke man ta hänsyn till som vi inte vet. så bara var lite lugn allt kommer gå vår väg då DET GÄLLER. (hoppas jag...).
Kommentera