1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577900 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2269387

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Sant, man får ju kalla kårar när man tänker på fjolåret exempelvis. Vilket haveri.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

Gnällde på försvaret genom hela säsongen och in i finalen. Det var öppen gata. Sen att dom andra lagen var ännu sämre var ju en hit. Vi hade en Dahlén som drog tamefan hela klubben.

Vad är rimligast? Att freddan/ant har sån fruktansvärd otur med sina trupper just i shl eller att det blir överjävligt tydligt att han inte kan sätta ett grundspel som krävs i SHL. Där allt handlar om att bygga en trovärdighet till truppen att dag ut och dag in hålla samma konsekventa spel oavsett. Vi beter oss som ett j18 lag. Funkar i HA med Dahlén, skiter sig big time i SHL. Men visst fortsätt läxa upp hela HS.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag hade höga förväntningar på Ante och tycker inte fjolåret är särskilt representativt. Vi promenerade igenom ett förhållandevis svagt HA med en härförare den serien inte sett maken till. Sen sist han var vår härförare i samma serie vill säga, med samma succéresultat.

Jag är ledsen men jag tillskriver inte Ante särskilt stor del av den succén. Känslan är att hans omtalade system är mkt snack och liten verkstad. Vet annars inte varför det gång efter annan ser ut som ett haveri på riktigt den här säsongen?

Antingen ovanstående, eller så har Nubben misslyckats kapitalt med värvningarna. Nåt är det ju. Eller så är det samarbetet med Freddan som inte funkar. Vad tror du? Att det bara är alltings jävlighet och otur och att ingen ledare inom föreningen Timrå IK kan hållas ansvarig?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blir nog svårt att göra sig av med A.Karlsson oavsett. Eftersom föreningen aldrig slutar hoppas på A. Lander, blir nog pappa kvar länge än.
Kommentera