1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2269390

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag hade höga förväntningar på Ante och tycker inte fjolåret är särskilt representativt. Vi promenerade igenom ett förhållandevis svagt HA med en härförare den serien inte sett maken till. Sen sist han var vår härförare i samma serie vill säga, med samma succéresultat.

Jag är ledsen men jag tillskriver inte Ante särskilt stor del av den succén. Känslan är att hans omtalade system är mkt snack och liten verkstad. Vet annars inte varför det gång efter annan ser ut som ett haveri på riktigt den här säsongen?

Antingen ovanstående, eller så har Nubben misslyckats kapitalt med värvningarna. Nåt är det ju. Eller så är det samarbetet med Freddan som inte funkar. Vad tror du? Att det bara är alltings jävlighet och otur och att ingen ledare inom föreningen Timrå IK kan hållas ansvarig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Att det helt enkelt är inåt helvete komplext att vara nykomling i en serie, vilket är en oerhört slitsam insikt man ständigt får dras med en sån här säsong. Det är vad jag tror, samt att det är på gränsen till svårt obegåvat att inte mäkta med ett bredare perspektiv än att felsökningen gång på gång ska landa i att alla problem faller ner på en eller ett fåtal individer.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Håller fullständigt med dig vi spelade som bäst när Uffe Dahlen stod i båset
Kommentera