1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581114 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2269435

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Förstår andemeningen i det du säger, men fans till Man U har haft det tufft senaste 9 åren hehe.

Jag är av uppfattningen att tränarkonstellationen inte har vad som krävs för att hålla oss kvar. Det kommer inte bara tack vare deras spelsystem/coaching vi eventuellt klarar ett kval, isåfall kommer det vara individuella prestationer.
Älskar Nubben, men bedömer att han är för omodern, för ”nära” laget och för ointresserad av helheten för att få Timrå IK att ta nästa steg sportsligt. Senast han byggde ett framgångsrikt SHL-lag är 15 år sen, mycket vatten har runnit under broarna sen dess.

Ska man ha kvar Nubben behöver en assisterande sportchef anställas tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Den förmåga jag tycker mig ana att man saknar, är spetskompetens inom avancerad statistik och analys. Den förmågan tycker jag att man borde skaffa. (Exempel: Leksand och nu senast Färjestad, som värvat CMore-experter.)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Haha, nåja…. Det finns olika definition av att som supporter ha det ”tufft”.

Det kanske är så att man behöver se över den sportsliga ledningen, det säger jag inget om. Men att bröla det på repeat säsongen igenom tycker jag är att göra det aningen lätt för sig.

Man kan säkert säga mycket om mitt supporterskap och hur jag engagerar mig. Det är dock villkorslöst. Vare sig jag vill eller inte så bryr jag mig. Går på matcher, köper lotter, tröjor och bärs. Jag svär så det osar emellanåt, jag har kastat bort X antal par vantar i frustration vid slutsignal, skitit i dem, låtit dem ligga kvar där de landat. Inte sagt ett ord på flera timmar efter en förlust. När vi åkte ut mot modo (Horavas skridsko) åkte jag tåg utan biljett, när konduktören frågade efter biljetten så bara väste jag, djupt från buken, ett omänskligt läte men jag vill tro att han förstod och jag fick fortsätta resan gratis. Jag var där mot Pantern när publiksiffran bra precis klättrade över 1500. Det spelar ingen roll hur arg och frustrerad jag blir, det kommer alltid en ny match att se fram emot.

Vi har alla våra defekter, detta är min.
Kommentera