1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580486 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2269454

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Då tror jag att du kan utveckla din analys. Det finns ett bättre svar än att tränarna inte fattar bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Analys och analys, det låter så jävla högtravande. Jag är en sketen supporter som har åsikter om det jag ser på isen. That's liksom that.

Jag tycker det är ett märkligt beslut att låta en Lundin som är ungefär lika het som 0 K på Kalvinskalan att lägga en poängavgörande straff.

Jag tycker det är ett märkligt beslut att spela Liljegren i en 2:a kedja. Ja att spela honom öht.

Jag tycker det är ett märkligt beslut att spela Alvarez-Lundin-Lööke som en kedja.

Jag tycker det är ett märkligt beslut att matcha en till synes fullständigt ointresserad Alvarez hårt i slutskedet av viktiga matcher.

Jag tycker det är ett märkligt beslut att placera en poänghet Rattie helt plötsligt i en 3:e kedja bredvid bl.a. Blomman.

Jag tycker det är ett märkligt beslut att låta en allt svalare och ihåligare JJ få fortsatt förtroende när vi har en lika mkt tilltänkt förstemålis vid sidan om som inte gjort bort sig. Osv. Skulle kunna fortsätta.

Och ja, jag ser det som märkligheter Freddant har ansvar för. Det om laguttagningar.

När det gäller spelsystem så ser jag ett lag som kliver ut i vissa matcher med vad som ser ut som en tydlig struktur. Uppträder disciplinerat, stöter fram när det är läge och uppträder då beslutsamt men tar sin position i första hand annars. Och som får goda resultat av detta.

Men som i flertalet andra matcher uppträder helt motsatt. Går halvhjärtat in i situationer, tvekar och hamnar på mellanhand. Tappar koncept och blir närmast panikslaget vid motgång varpå ytterligare motgångar följer i rask följd.
Om inte det är en ansvarsfråga för tränarna så vet inte jag...
Kommentera