1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583005 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2270761

Sv: Apropå nånting...
The great one: Samtidigt är det ju inte superavancerat att sia kring detta heller. Läget är glasklart: vi behöver upp till 60 poäng. Plus minus några pinnar. I teorin kan man alltså inleda serien med 20 raka trepoängare för att sedan torska resterande 32. Vi får se hur det blir i år, men det finns många riktigt ojämna lag i den här ligan.

Vill man skjuta det allra värsta magsåret på framtiden så är det bara att utgå från det, allt handlar om ett hållbart poängtempo. Sen är det ju dessutom som så att vi har två hängmatcher på Malmö, vilket i sin tur gör att vi kan passera dem på helt egen maskin i dagsläget. Tre pinnar på torsdag och vi har fortfarande två matcher på handen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Ja det är lite rock'n roll-resultat även i SHL, orättvist att bara tillskriva HA den charmen. Men för att vi ska kunna kippa luft ist f att ta in vatten krävs att vår ojämnhet slår över till att vinna 2 av tre i snitt och inte tvärtom samtidigt som Malmoe, Brynäs eller LHC bestämmer sig för att göra det motsatta. Till att börja med skulle isf vi behöva ett par pjäser bakåt som kunde stå för lite trygghet. Därutöver vore det finfint med ett ledarskap som innan säsongen är över kunde bestämma sig för hur Timrå IK anno 21/22 ska spela hockey. Som det ser ut nu verkar det råda delade meningar där om den saken
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: det där var ju en grym analys..
Kommentera