1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2273113

Sv: Apropå nånting...
Charliejfz: Förlänga säsongen går nog men inte för länge. Det blir orättvis för de lag som kämpar om sin plats i SHL och måste kvala. Kvalet kan inte pågå hur länge som helst för hur ska då det lag som klarar sig kvar kunna bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong. Alla mellanmjölks lag som sitter säkert kan ju redan nu börja bygga inför nästa säsong men det går ju inte för lag som inte vet vilken liga man spelar i kommande säsong.
Om det här fortsätter fram till OS med uppskjutna matcher får jag nog säja som det säjs på både allvar och viss ironi härinne STÄNG NER .

Heja Timrå och låt allt avgöras på ett sportsligt sätt och inte med nåt pusslande av matcher hit och dit som oftas missgynnar dom som kämpar i botten av tabellen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Veteranolle: Avsluta grundserien nu på en gång. Då har vi gott om tid att spela färdigt slutspel och kvalspel. Alla är nöjda. :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Veteranolle: SHL hade behövt en strategi för spel under en pandemi. Kör man 52 omgångar så blir det problem att genomföra alla matcher. Att stänga är kanske en lösning men tycker att SHL bör delas i fler divisioner (nord, syd etc) med färre matcher per division. Och sedan ett uppehåll under jul och nyår fram till minst mitten av januari.
Kommentera