1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2273106

Sv: Apropå nånting...
Anser inte att SHLs nuvarande strategi att flytta matcher och förlänga säsongen kommer hålla i längden. Mönstret med förlängd säsong, begränsad publik och begränsade intäkter etc. kommer upprepas nästa år. Så länge folk inte vaccinerar sig samt fortsätter sitt kramkalas på jul och nyår så blir det ett ekorrhjul.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Charliejfz: Förlänga säsongen går nog men inte för länge. Det blir orättvis för de lag som kämpar om sin plats i SHL och måste kvala. Kvalet kan inte pågå hur länge som helst för hur ska då det lag som klarar sig kvar kunna bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong. Alla mellanmjölks lag som sitter säkert kan ju redan nu börja bygga inför nästa säsong men det går ju inte för lag som inte vet vilken liga man spelar i kommande säsong.
Om det här fortsätter fram till OS med uppskjutna matcher får jag nog säja som det säjs på både allvar och viss ironi härinne STÄNG NER .

Heja Timrå och låt allt avgöras på ett sportsligt sätt och inte med nåt pusslande av matcher hit och dit som oftas missgynnar dom som kämpar i botten av tabellen.
Kommentera