1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581521 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2273316

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag tyckte Blomberg var bra hos oss och att han förtjänade mer speltid än han fick. Förvånad att hans karriär har tagit den väg den gjort efter sejouren hos oss. Men han har väl haft mycket skador också. Tycker inte riktigt han fick chansen och samma med Liljegren. Svårt att få kontinuitet och leverera när man får så lite speltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
fantasilos: Jag gillade också Blomberg. Men det blev väl lite som det blev det där. Han missade delar av säsongen här (även han värvades ju helt och hållet för HA-spel 18/19), men vill minnas att han hade någon överkroppsskada som spökade. Sen har det bara fortsatt så, kan ha varit hjärnskakningar också. Samma ifjol i Hästen, och nu hade han väl egentligen lagt karriären på hyllan.

Tänker man att han går från Hästen till Pantern så blir det ett större steg än om man ser det som att han går från hockeypensionär till Pantern, vilket verkar vara det som egentligen hänt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
fantasilos: Kan ju också vara så att Liljegren inte får så många chanser för att man ser att han inte riktigt håller SHL nivå, både på träningar och dom matcher han har spelat. Tycker han har fått tillräckligt mycket chanser för att göra bedömningen att han spelar på en nivå som är för hög.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
fantasilos: Fast jag tycker båda två är "mjuka", känns som att SHL är ett steg för högt för dem när det kommer till intensitet och tuffhet. Sedan tycker jag iofs också att det överraskar att Blomberg kliver ner så pass långt men ja, han har väl varit skadedrabbad
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Från ST...
" Timrå IK har under fredagen testat samtliga inom A-laget och alla provsvar har kommit tillbaka negativa.

Samtidigt siktar klubben på att återuppta verksamheten på söndag."
Kommentera