1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2274331

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Ja men är det inte då märkligt att det är 100% tränarnas fel när man förlorar som Timrå gjorde de 17 första matcherna? Ett tufft jobb där man bara är skyldig till det negativa, inte det positiva.

Jag kan köpa ditt övriga resonemang, däremot inte att tränarna spelar 100% roll för utgången av matcher. Jag tror helt enkelt inte att spelarna har 0% ansvar för den situation Timrå var i under de första 17 matcherna.

Om du då tillskriver tränarna all betydelse för resultatet, vad har de då förbättrat efter omgång 17?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Någon förändring har uppenbarligen skett. Alla som vet nåt om gruppdynamik vet hur viktigt ledarskapet är för resultatet. Jag håller med om att det är svårt att hävda 100% men att tänka att spelarna bär huvudansvaret är befängt, att de väljer om de ska vara påslagna och spela efter ett fungerande spelsystem eller om de inte ska göra det. Det funkar helt enkelt inte så.

Vi har ett lag som mkt väl borde kunna hävda sig väl i den nedre halvan av tabellen. Det har laget om inte annat bevisat i flertalet matcher när det sett riktigt anständigt ut. Att det då kan svaja som det gör och att det såg ut som det gjorde inledningsvis, det är inget annat än en ledarskapsfråga.

Alla som någon gång arbetat under dåligt ledarskap vet vad jag pratar om. Hur dåliga chefer helt kan rasera tidigare välfungerande arbetsgrupper. Är det otydligt, rörigt och inkompetent i ledningen så avspeglas detta naturligtvis på isen. Oavsett vad det står för namn på spelarnas tröjor
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Vad som har förändrats, order från högre ort (Nubben)?
Kommentera