1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

537488 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2275813

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Precis som Sputnik var inne på så var det väldigt lätt att förutse vad den där typen av intervju skulle ge för svar i det här läget. ”Problemet” är att vi har en snudd på skadefri trupp. Den enda skada vi har i dagsläget är Liljewall, och just den positionen nämns också vilket var väldigt väntat i sig. En center hade varit kanon, men marknaden är död och Liljewall är påväg tillbaka. Roligare blir det sällan.

Även om vi skulle ha en hel kedja på ingång är det givetvis inget som nämns just i dagsläget, i och med att det skulle skapa spekulationer bland såväl oss supportrar som inom spelartruppen. Fokuset landar fel, därav säger man istället ingenting. Äldsta tricket i boken.

Sen kan man ju tänka att det bör puffas för att målsättningen framöver är att fortsätta som man gjort från november och framåt och att man ska göra allt för att förvalta det läge vi har. Men exakt vad som står i artikeln styr först och främst journalisten i fråga.
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: exakt, och journalisten i fråga och resten av STsport har tydligen inget intresse att grilla Nubben. Inget nytt det heller. Tycker ST stryker medhårs.
+3
Kommentera