1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

537599 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2275762

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Det finns inget tänk på längre sikt. Bara kommande säsong i bästa fall. Inför säsong är det bara snack. Tror han skiter i vilka som lämnar till nästa säsong oavsett serie. Att SHLbidragen utökas ganska rejält framöver verkar föreningen också skita i. Frågan är hur man tänker sig att supportrarna, "som är så viktiga", ska tolka detta ointresse att en en gång inte vara intresserade att ge SHL en rejäl chans. Hur kan någon tro att A. Lander kommer tillbaka? För övtigt kan vi nog glömma Brynäs som bottenlag.
+14
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Precis som Sputnik var inne på så var det väldigt lätt att förutse vad den där typen av intervju skulle ge för svar i det här läget. ”Problemet” är att vi har en snudd på skadefri trupp. Den enda skada vi har i dagsläget är Liljewall, och just den positionen nämns också vilket var väldigt väntat i sig. En center hade varit kanon, men marknaden är död och Liljewall är påväg tillbaka. Roligare blir det sällan.

Även om vi skulle ha en hel kedja på ingång är det givetvis inget som nämns just i dagsläget, i och med att det skulle skapa spekulationer bland såväl oss supportrar som inom spelartruppen. Fokuset landar fel, därav säger man istället ingenting. Äldsta tricket i boken.

Sen kan man ju tänka att det bör puffas för att målsättningen framöver är att fortsätta som man gjort från november och framåt och att man ska göra allt för att förvalta det läge vi har. Men exakt vad som står i artikeln styr först och främst journalisten i fråga.
+10
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: LHC tappade 2 poäng i.a.f.
+6
Kommentera