1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580645 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2277419

Sv: Apropå nånting...
bisterfinnen: Jag konstaterar kort och gott att ibland kläcker man ur sig svammel av närmast episka mått. Det räcker så
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dä gör ont i hela mig Ida! 2018 såg man våra hjältar vinn i Karlskrona å tä hösten var man när dä spel i ES på premiären i Linköping mä grabb sina!
Samm säsong vart man i Oskarshamn på 6 matchen å vi va ett stolpskott ifrån en ny biljett i ES….
Resten vet nu när dä piss på oss i EON å vi fick börja om….
Resan tillbaka gick fort…
Had dä lärt sä läxan sen sist?
Nä…på pappret ha vi ett bättr lag nu än sist…
Men lik jävlas tafatt som då om inte dä ä värre!!!
Förväntningarna va skyhöga igår och ja vet att alla Timråuslingar had dä också!!!
Men 0-2 eft 10 å luften gick ur….
Varför i helvete görs inget?
Hu gå tugget i kulisserna?
Ska vi åk till Rögle imorgon å bli pissade på i 2 dar?
Den långa resan ner…
Ifrån att blivit totalt överkörda mot Brynäs igår…
Vi had 16 dar på oss att få iordning på grejerna men…
Det gick åt helvete ändå!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matchen igår var verkligen piss. Inget snack om det. Samtidigt ska man komma ihåg att Brynäs har en match i benen, där man dessutom vann mot Luleå. Vi själva har haft uppehåll och gör första matchen på 2 veckor drygt.

Jag tycker laget visat klass många gånger på sistone. Mot Malmö tex var vi ju det klart bättre laget över 60 minuter, där dom får göra några alldeles för enkla mål. 2st dessutom självmål. Lyckas ändå hitta moralen att VÄNDA 1-5 till 6-5 i OT. Det tycker jag visar på en bra grupp som trivs tillsammans. Hade det funnits någon obalans eller nämnvärt missnöje hade det inte gått, för jag tycker att alla kuggade i och gav 100% i sista.

För inte länge sedan tog vi poäng borta mot Växjö, vi hade många raka segrar etc. Potentialen FINNS i laget, det som saknas är jämnheten. Jag tror inte att ett tränarbyte skulle vara någon slags mirakelkur över huvud taget. Tvärtom faktiskt.

Sedan kan man många gånger ifrågasätta matchandet, eller hur man sätter ihop kedjorna. Varför bytte man förstakedjan idag mot senast mot malmö tex? Eller vaskade han om senast när vi vände och körde vidare med dom kedjorna?

Någonstans känner jag att ett tränarbyte skulle skapa mer osäkerhet i laget, vilket jag tror är missgynnsamt. Att GRUPPEN varit så bra senaste åren, vilket många vittnat om, KAN ju faktiskt ha en del med tränare att göra också. Vad händer vid ett byte?

Sedan är ju det viktiga i år att hålla oss kvar. Visst, det kan bli kval, det är fullt möjligt. Jag är däremot inte särskilt orolig över att möta Djurgården i ett kval, även om jag givetvis föredrar att vi kommer på plats 12 eller bättre.

Det är många poäng kvar att spela om, och jag tror och hoppas att vi kan resa oss igen och kriga in i det sista.

Framåt, Timrå!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: även fast jag är riktigt jävla tom idag och vill kasta ut tränarna så måste jag påminna att vi endast behöver vinna 10 matcher till.
Kommentera