1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2278023

Sv: Apropå nånting...
Hassan: då kanske Timrå IKs mål är helt fel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Jag vet inte om målsättningen är fel, jag kan tycka att det är rätt att sikta högt. Det är väl snarare vissa delar i truppbygget som antingen är för svagt (för många dugliga HA-spelare som fick följa med upp) och dålig utväxling på en del etablerade förvärv (Alvarez/Zajac/Bohm).

Sedan den eviga tränarfrågan såklart. Men det beslutet skulle man enligt mig ha tagit i somras.

Sedan har man ju förstärkt även marknadssidan men man hade väl behövt en eller flera stora drake till (typ en batterifabrik) i ryggen.

Sedan tycker jag det är bra att man har damlag och även satsar på samhällsinsatser typ Teamsters. Det tror jag på sikt kommer ge mer än det kostar i fråga om vilka klubbar ett företag vill associeras med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hör vad ni säger och håller med till viss del. Men vad har då Timrå i SHL att göra? Förstår inte styrelse, Torines, Nubben och Fredantmol att detta inte går ihop? Varför satsar man inte på att öka reklam- och sponsorintäkterna? Det blir samma visa än en gång. Kvalet mot DIF drar ut på tiden tills spelarmarknaden är stendöd. Nubben får skrapa ihop det som finns kvar oavsett serie. Och då vevas samma vända igen..
Kommentera