1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580501 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2279858

Sv: Apropå nånting...
Nån får gärna berätta vad AB har att säga om Timrå. Enl. en av punkterna lovar Nubben att förstärka... och vilka 2 vill förlänga?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Rattie och Hanzl vill Nubben förlänga med,de båda verkar positiva och trivs i klubben. Så att tränare/Nubben tappat gruppen på det sättet kan vi nog släppa.

Nubben har tydligen minst 1 ny spelare "klar" utifrån till nästa säsong om vi håller oss kvar.

Vi får helt enkelt hälla alla tummar och tår och offra allt vi har till hockeygudarna att vi blir kvar till nästa säsong.

Tänk Lander som förstecenter och Hanzl som andracenter. 🙏
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0:
Han skulle tro att det tillkommer åtminstone en spelare innan 15/2 och så får vi se hur det kanske blir med nåt/några byten. Men det blir ingen som ska vända hela skutan, det ska vi inte förvänta oss.

Annars; Ett försvarstal som går ut på att vi blev klara sent, 14/5, sen var det midsommar och därefter 4 veckors semester. Så laget har bara ett par veckors försäsong ihop. (Suveränt vinklad retorik. Det är väl t.ex drygt 1 månad mellan 14/5 och midsommar)

Inget av Timrås problem är tränarrelaterat. Kommer inte Freddan och Ante överens så bestämmer Molinder. Och om inte det funkar får de komma till Nubben så bestämmer han.

Det är naivt defensivt spel som är akilleshälen men oklart varför det ser ut så. För det är inte heller så att målvakterna inte håller måttet.

Och hela den biten.

Jag vet inte men jag känner mig varken lugnare eller förhoppningsfullare efter att ha lyssnat. Snarare känns det som att farhågor kring hur det är bekräftades.
Kommentera