1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2279905

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2022-01-22
Hej mina vänner, börjar dra ihop sig på riktigt nu. Tycker som många att det kanske är dags att experimentera med laguppställningskonstellationen. Freddans okunskap när det gäller att bruka sina stjärnor är genomskinlig. Att alla ska spela lika mycket är föråldrat, de bästa spelarna ska spela närmare 30 minuter än 20 punkt. Försvarsspelet ser ut som det gjorde i inledningen av säsongen. Vi har slutat fullständigt med att checka högt i planen och backarna backar gärna så långt in i egen zon som det bara går vilket visade sig gång på gång mot skellefteå. Att få frilägen och skott i slottet mot Timrå är inte direkt supersvårt, det är nämligen bara att glida rakt in i zon för att man vet att ingen kommer försöka stoppa dig.

Får hoppas didde börjar glömma försiktigheten efter skadan och börjar dela ut lite bröstvärmare och är mer resolut som den försvarsgeneral vi vet att han kan vara. Per Svensson bör och ska spela varannat byte. Vore roligt att se Laleggia spela forward likt Rögle använde honom för. En liberoroll vore inte helt fel för honom, osäkerheten i egen zon och placeringsspelet gör det helt obegripligt att han blev back från första början, har dessutom mer frilägen än många av våra Forwards.

Håller också med om att göra en förstaline med våra strikers Åberg, Hanzl och Rattie som såklart ska spela till dom blöder, det är ingen speltidsvälgörenhet vi håller på med utan de bästa ska spela mest. Placera Hartman med blomman och Alvarez. Jaja, man kan ju önska mycket men tyvärr blir det alldeles för ofta i Timrå IK att man kör vidare med pyspunka istället för att göra de obekväma besluten som kan krävas för att åtgärda problemen. Hoppas bara det räcker den här gången. Börjar bli ledsamt att fira uppgång på NHCperkeringen när man vet att vi ändå säsongen efter åker ner igen…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2022-01-22
jeppe_TIK: Jag läser alla kommentarer här inne och ibland är det lite som en debatt mellan Schyman och Åkesson. Det är inte riktigt så svart eller vitt. Vi hade aldrig gått upp i SHL om Freddan var en usel coach, med eller utan Jonte. Han är bra när det funkar. Däremot törs jag säga att han är ganska usel på att coacha, att göra förändringar när det inte stämmer. Det finns en poäng med inte ändra allt hela tiden, med det finns också en poäng i att ändra något någon gång. Jag har en bra känsla i kväll. Kaffe kaka, första raka!
Låst ämne