1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582278 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2288110

Sv: Apropå nånting...
Olle: tycker ändå att Timrå har ett utmärkt utgångsläge man är jämnast av bottenlagen mot Rögle förlorade man för visso men man var fan med bra 2a matchen hade Rögle inget annat än tur när man vann men några studspuckar. Timrå borde förstärka med en målvakt sedan kommer man klara ett kval man är bra mycket bättre än både Malmö och Djurgården. Man har ett lugn med man tror på det man gör man panik värvar inte man sparkar inga tränare det andas självförtroende i föreningen man tror på deta. Kasta skit på ledare efter ni åkt ur i så fall tonen har varit lite väl hård här. Jag förstår att man blir frustrerad oj vi har varit här med men om inte supportrarna Tror på det man gör vilka ska då göra det. Förstår frustrationen men ser man på Timrå utifrån så ser det bättre ut än för Djurgården och Malmö. Som panik värvar pansionerade spelare sparkar tränare tar in andra bottenlag tränare som fått sparken handen på hjärtat hade ni hellre varit i den situationen?

Jag hoppas Timrå klarar sig kvar Timrå är en kollega från hockeyallsvenskan tror ni fixar deta ha lite tålamod gå på matcherna stötta laget visa att ni tror på deta var positiva spelarna gör det dom kan jag lovar dom kämpar för det ni ochså så löser ni deta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hockeyleksing: Tack hockeykompis!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hockeyleksing: Bättre ut än Malmö som har 2 matcher mindre spelad vad yrar du om. Dessutom leder Djurgården mot Brynäs och Salak verka grym i målet tror de också kommer med förstärkningar innan de stänger. Djurgården verkar på G ser man ikväll de krigar och publiken trycker fram de
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hockeyleksing: håller med... TIK kan passera Mif!
Kommentera