1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2289239

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det viktigaste nu är som Backlund säger: ”Det primära målet är att hålla oss kvar. Sedan får vi se om det blir via kvalspel eller att vi kliver förbi Malmö.” De ansvariga gör det de bedömer är det bästa för att nå det målet. Oavsett vad man har för åsikter behöver vi samlas bakom det målet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Hittills verkar inte Timrå IK speciellt intresserade att hänga kvar. Och Backlund och hans styrelse har väl inget vidare track record vad gäller det intresset från 18/19. Då var man tydliga med att det fanns annat i livet än SHL. T.ex. damlag och sociala insatser. Finns det pengar till det i HA? Dåligt förberedda ännu en gång, tafatta både vad gäller info till supporters, uteblivna kampanjer mm. visar väl klassen på organisationen. Nubben har haft 5 månader på sig att förstärka laget, och gått från play in till sämst 12e lag till ev. kvalvinst. Tror någon på vinst mot DIF i bäst av 7 matcher? De ansvariga har inte gjort sitt bästa för att nå målet, och jag har noll förtroende för organisationen. Inte en krona till från mig om inget radikalt görs.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Konstruktiv diskussion är självklart bra. Men alla former av störningar såsom avgå-mejl och liknande kommer enbart vara just det, störningar som kostar energi för de som i nuläget ska göra jobbet. Som enskild får man också gärna vara realistisk och konstruktiv. Att Nubben aldrig skulle sparka en tränare är foliehatt-nivå. Om man argumenterar för ett tränarbyte; vilket/vilka problem vill man lösa, och hur och vem ska lösa det? Vilken bättre tränare finns tillgänglig nu? Lek med tanken att du får ansvaret för hela frågan till lösning. Då blir det något mer av en realistisk helhetssyn på det hela.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Tror du på det där själv?
Kommentera