1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581212 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2289246

Sv: Apropå nånting...
Konstruktiv diskussion är självklart bra. Men alla former av störningar såsom avgå-mejl och liknande kommer enbart vara just det, störningar som kostar energi för de som i nuläget ska göra jobbet. Som enskild får man också gärna vara realistisk och konstruktiv. Att Nubben aldrig skulle sparka en tränare är foliehatt-nivå. Om man argumenterar för ett tränarbyte; vilket/vilka problem vill man lösa, och hur och vem ska lösa det? Vilken bättre tränare finns tillgänglig nu? Lek med tanken att du får ansvaret för hela frågan till lösning. Då blir det något mer av en realistisk helhetssyn på det hela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Hahahahahahahahahahaha GRÅ GUBBAR HELA SKITEN SNYFT SNYFT SNYFT jobbigt på jobbet ja det är bara TIMRÅ KOMPIS IK som har det inte skogsarbetare bagare sjukpersonal svetsare mfl som driver samhället PATETISKT JÄVLA TYCKA SYND SVAMMEL skapar bara mera ilska från SPONSORER SUPPORTRAR
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Om det är ”foliehattsnivå” att skrika på förändringar, vad är det då att konsekvent argumentera för att förändringar inte skulle innebära några förbättringar? Varför kan det inte vara konstruktivt att sparka tränaren?

Vi ligger på nedflyttningsplats med en vikande trend, det skulle kunna bli bättre med en ny tränare. Det är ju inte säkert men att bara stå med händerna i fickorna har inte tagit oss långt denna säsong heller skulle jag vilja säga?

Och att undanbedja ”störningar” för att det kan påverka laget negativt, det är ju lite totalitär klass på den kommentaren, ärligt talat? Hot och trakasserier är så klart inte ok men kan dom ta supportrarnas pengar så måste dom ju kunna ta supportrarnas kritik?

Sen kan man väl inte likställa att som supporter få ansvaret för att välja tränare och att nubben ska göra det? Han är ju proffs, det är ju hans jobb. Vårt jobb är ju bara att ösa pengar över det här havererade projektet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Om det fanns ett uns av självkritik här hade jag respekterat det som uttrycks till en del, dock inte i sak. Jag förlikar mig med att vi har med inkompetens på en nivå jag inte anat tidigare att göra.
Nä jag kommer inte stötta. Inte då länge det inte är viktigt för ansvariga om vi spelar i HA eller i SHL utan det primära är deras egna skinn
Kommentera