1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581151 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2289278

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Om det är ”foliehattsnivå” att skrika på förändringar, vad är det då att konsekvent argumentera för att förändringar inte skulle innebära några förbättringar? Varför kan det inte vara konstruktivt att sparka tränaren?

Vi ligger på nedflyttningsplats med en vikande trend, det skulle kunna bli bättre med en ny tränare. Det är ju inte säkert men att bara stå med händerna i fickorna har inte tagit oss långt denna säsong heller skulle jag vilja säga?

Och att undanbedja ”störningar” för att det kan påverka laget negativt, det är ju lite totalitär klass på den kommentaren, ärligt talat? Hot och trakasserier är så klart inte ok men kan dom ta supportrarnas pengar så måste dom ju kunna ta supportrarnas kritik?

Sen kan man väl inte likställa att som supporter få ansvaret för att välja tränare och att nubben ska göra det? Han är ju proffs, det är ju hans jobb. Vårt jobb är ju bara att ösa pengar över det här havererade projektet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Hur är det med läsförståelsen? Foliehatten är om man tror att Nubben utesluter att sparka tränare.

Jag försvarar inget. Sparka tränaren om man har en bättre lösning. Det gäller allt. Poängen är att man sakligt måste tro att det leder till en förbättring.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det tragiska i hela detta moras är ju att trots till stora delar otillräcklig HAtrupp, har det inte varit mycket som skiljt poängmässigt mot lagen ovanför. Det hade kanske räckt med ett fåtal nyförvärv för att rädda säsongen. Men intresset från styrelse, Torines, Nubben och Fredantmol har inte varit tillräckligt stort.
Kommentera