1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

543525 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2289285

Sv: Apropå nånting...
Olle: Hur är det med läsförståelsen? Foliehatten är om man tror att Nubben utesluter att sparka tränare.

Jag försvarar inget. Sparka tränaren om man har en bättre lösning. Det gäller allt. Poängen är att man sakligt måste tro att det leder till en förbättring.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: menar inte att förolämpa dig, tycker bara att du verkar svara på frågor med egna frågor tillbaka. Förstår inte riktigt budskapet. Är det ”tyck inte så mycket för du kan inte bättre själv” eller vadå?

Om en förändring inte KAN leda till en försämring, då kan det i sämsta fall bli ett likaläge. När vi är där nere som vi är så riskerar vi ju inte så mycket genom en förändring? Vi kan tappa hemmaplansfördel till djurgården. Uppsidan är att vi skulle kunna börja leta oss upp i tabellen. Det tycker jag är en rimlig risk att ta utifrån vårt nuvarande läge.

Och ärligt talat, det är ingen prestigeförlust att släppa tränarna nu för dom kommer ju ändå inte att vara kvar i förlängningen om vi ska ha något i SHL att göra. Det ”jobbiga” beslutet skulle bara komma lite tidigare om man tar det nu.
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det är fascinerande vilken självömkande vekhet som förekommer här (och det är lustigt hur det projiceras mot ledningen). Detta i kombination med en övertro på sin egen kunskap. Jag förstår åtminstone att jag inte vet och kan allt.
+13
Kommentera