1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2290557

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: Han har säkert en bra moral då han var lagkapten I Torpedo. På min önskelista stod en back alternativt en målvakt (eller båda) högst. Centrar är väl bra men de bidrar mindre defensivt och det är där vårt stora problem ligger.

Få se nu om Freddan och Ante kan förbättra vårt försvarsspel på kort tid...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Matsg: äntligen lite saftiga rykten. Vem vet nu kanske Ante äntligen kan sätta försvarsspelet
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Om det visar sig stämma detta med Paigin så är det en väldigt god nyhet. Av det jag sett verkar han vara lite utav det vi haft ont om på backsidan stor men ändå bra spelsinne. Ser ut att ha bra puckkontroll. Som Svensson fast kanske några snäpp upp till och med. Sen att det är en back, målvakt eller center vi får in känns som det är av akademisk betydelse, allt som vi får in som kan höja snittet är av godo i detta läge då vi haft problem på alla positioner i stort sett.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Skönt att se ett rykte som verkar förankrat på flera håll. Ett rykte på spelare som kan påverka är ännu härligare.

Back känns ändå bra i det här läget. Timrå är idag inte det lag som för matcherna (oftast) så då bejöver vi vara starka bakåt. Sen länns det som om många haft en formdipp nu på sistone. Kan vi då få in och bli sådär starka bakåt som Nubben påstod inför säsongen så kan vi bygga vidare så.

På min önskelista står en stabil målvakt som är jämnare än JJ, gärna med högre nivå rent alänt också.
Kommentera