580643 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2293603

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-02-17
Tre tveksamma mål i röven, JJ är verkligen inte på hugget idag.

Nu blir det 20 rejält bajsnödiga minuter som kommer sluta med en 6-4 förlust. Sista i tom målbur så klart. Timeouten kommer med 3 minuter kvar. Man får ju som Freddan vet inte ta den innan det är 5 min kvar.
Låst ämne

vonDöbeln: svårt att hitta fördelar med att leda med ett mål istället för två men det man kan garantera är att om Timrå hade haft 4-2 så hade Freddan försökt stänga matchen från minut 1 i sista perioden och det spelet behärskar vi inte. Nu måste vi istället bjuda upp och den gamla klyschan ”anfall är bästa försvar” funkar bra på Timrå för varenda sekund i egen zon är ett potentiellt mål i röven ikväll.
Låst ämne

vonDöbeln: Sista är 100% på Per Svensson. Om han inte vänder ryggen till och drar sig ur linjen så går den aldrig in utan sitter i magen på vår back
Låst ämne

vonDöbeln: Bra att du preppar dig för en förlust. Man kan också glädjas så länge det varar. Det ges inte många tillfällen.