1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581236 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2297439

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: vad DU gör för könsvärdering spelar väl ändå noll roll? Vad tror du kärring kommer ifrån? Du använder ordet på ett nedvärderande sätt för folk som inte kan bete sig. Hur ska kvinnor kunna veta vad du har för personliga åsikter? Hoppa ner ifrån hästen om du ska vara riddaren som sågar alla vid fotknölarna om dom råkar ogilla damhockey eller vara oförstående till hur nån kan gilla en sport utan tacklingar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Machulda: För det första så har jag aldrig dikterat vad folk ska gilla eller inte gilla. Jag kan helt ärligt säga att jag inte följer SDHL av den enkla anledning att det inte intresserar mig. Produkten är helt enkelt inte tillräckligt bra. Nånting säger mig att vi är överens där.

Det innebär inte att jag tar mig rätten att raljera eller nedvärdera det faktum att även tjejer vill spela hockey. Min dotter t.ex. Och just henne och hennes lag följer jag med stort intresse, av naturliga skäl. Vem vet, kanske kan hennes framfart även väcka mitt intresse för övrig damhockey så småningom. För jag inser att jag som förebild behöver se till att bli lite intresserad, visa att jag tar det på allvar.

Vad gäller uttrycket "kärringar" så har jag inga problem att backa. Av respekt för dig och att du tog illa vid dig så kommer jag framledes inte använda det uttrycket i dylika sammanhang. Jag tänker heller inte försvara det vidare utan ber om ursäkt för att ha använt det i nedsättande ton
Kommentera