1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2305978

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
mikenomad: Håller med tycker vi gör en riktigt bra match,skapar tillräckligt för att vinna matchen att det blir felpass i egen zon händer idag blev vi brutalt straffade,snabba spelvändningar är dagens hockey ,vi har en första femma som spelar en glimrande anfalls hockey.Pontus Åberg ser bättre o bättre ut kommer att bli en hel del poäng av han till slut.Tycker att försvars spelet sitter bättre o bättre målvaktsspelet är stabilt,Fortsätter vi så här kommer vi att ha 2 lag efter oss ,om inte får vi en ny chans i bäst av7 ,det är mycket kvar av säsongen. Ps. när vi förlorade 12 matcher i rad trodde ingen att vi skulle ha det här läget med 7 matcher kvar 4 poäng bakom lag 12 o en match mindre spelade o en massa hemmamatcher på det finns andra lag som har det jobbigare än oss tror jag.omg 51 tittar vi på tabellen o gör nubben ,freddan,ante o molle till gudar Jag ger inte upp med det vi presterar på isen nu
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
gustav9: jag tyckte att arbetsinsatsen var fläckfri, men passningsspelet och puckhanteringen direkt usel. Hur många gånger kladdade man inte efter linjerna, passade 3 meter fel eller åkte och mös med pucken tills en djurgårdare helt sonika snodde den?

Men visst, att slita så hårt på lite folk är så klart en bidragande anledning. Just därför hade det kanske varit bra att plocka upp någon juniorback som kunde avlasta. T ex i 3e mot Brynäs när vi kunde lira 4e-kedjan maximalt för att vila resten.

Offensiven funkar när man etablerat sig i zonen eller får en omställning, men i övrigt finns det stora problem.
Bättras inte detta kommer det att bli tydligt när vi möter "storlagen" och till skillnad från våra bottenkonkurrenter inte kan profitera på "motivation spöar klass".

Jaja. Den som lever får se. Do or die i princip i morrn. Jag är livrädd. Å andra sidan trodde jag inte för en sekund på poäng efter 2a-perren igår, trots 3-2.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
Jag måste få kräkas ur mig från gårdagens match. Köra kort på backar flera matcher och matcher två dagar i rad och tight spelschema är dåligt coachat, om man nu inte kan plocka upp en back från J20 varför då inte sätta Madsen på backen och låta OJ spela? Sedan går människan ut på presskonferensen och tycker Djurgården är bra. Pinsamt.
Låst ämne