1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2307250

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Nä hörrni, det blev ju inga bejublade och fanstastiska tillställningar mot Djurgården.

En kavalkad av missade lägen, dålig matchning och kort om folk.

- Tränarna har det sportsliga ansvaret att ta ut rätt lag. Även att se till att det finns tillräckligt många ombytta så spelarna får en chans att vila. Vad hände? Nej, vi kör på 5 backar i tight matchande. Ska nämnas att det var förra matchen, ikväll var Westerlund tillbaka. Vi måste kunna ta in en junior när vi rullar på 5 backar. Alternativt flytta ner en av våra defensiva forwards.

- Ikväll rullade vi på 4 kedjor hela kvällen? Trots att vi jagade? Alltså, hallåÅÅ? Nu kom ju Boyce i riktigt bra lägen, men han är inte den som ska göra målen för oss.

- Hartmann, tyvärr, ikväll var han inte bra. Fullt återställd? Om nej, eller njaaaae på den, varför spelade man honom?

- Oeffktiviteten, hur många satte vi i målramen och hur många 2-1or sumpade vi? Alldeles för många!

De tre första punkterna jag tog upp här handlade om lagledningen och då allrahelst våra huvudtränare. Vad gör de egentligen? Gör de några förändringar alls? VI KAN INTE BARA RULLA PÅ MED 4 KEDJOR FÖR ATT ALLA SKA SPELA hela matcherna. Straffläggarna häromdagen var ju också helt bedrövliga val.

Meeeen, tycker trots allt att det är en match som skulle kunna sluta lite hur som helst. Jag räknar inte ut Timrå förrän säsongen är över.
--------

På tal om något annat, lyssnade på senaste avsnitt av Adam Johanssons pod Hockeypuls tidigare idag. En intervju med Björklövens nya tränare Viktor Stråhle. Oerhört intressant faktiskt. Han analyserade massor av statistik och video innan han tackade ja till att ta över efter Wall. Och han hittade tre stora punkter som han ansåg att de behövde förändra i sitt spel. Sedan han kom in har de gått rent och vunnit alla matcher.

Säger inte att han hade varit någon räddare i nöden, men nog hade det inte skadat med en ny röst och en tränare som vet hur man arbetar med statistik och video, och som kan se saker ur nya synvinklar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
covfefe: Tänkte på Stråhle med förut. Läste artikeln med honom innan. Verkade väldigt seriös och ett intressant tränarämne. Något sådant vi skulle satsa på om vi håller oss kvar.
Låst ämne

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Ante lallade på inför matchen om att den inte var SÅ viktig, att det kommer fler chanser efteråt. Freddan svamlade om att pressen var på Dif och övriga bottenlag, att Timrå är mentalt inställda på det här.
Fagervall kontrade med att han inte fattade den inställningen. Att man spelar i SHL för att vinna och att om man har som målsättning att hänga kvar förtjänar man inte att spela i SHL.
Låst ämne