1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2307434

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Gorkyman: Historien kan upprepa sig, "Vi hade haft ett riktigt kanonlag i SHL, men.."
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Rallarn: Såg matchen på plats live igår och i början av matchen var TIK riktigt bra. Sedan vid powerplay blir det riktigt dåligt. Nu måste man tänka om. Alldeles för dålig fart och inga alternativ till att Rattie skall komma till skott. Alla (inkusive Rattie) måste ha bättre rörlighet och framförallt börja gå på mål, utmana, ta returer och sluta upp med att dom skall försöka göra det smyggaste målet, passningen, droppningen mm. In med Paigin och låt honom mata på med skott och jobba in eventuella returer.
Tacksamt att lira mot TIK eftersom dom (med några undantag) aldrig
fullföljer o tacklar. Och en tragisk detalj var när det var ett litet gruff
och en TIK spelare knuffas runt av 2 DIF:are och andra TIK spelare bara tittade på!!! Kan TIK inhandla några armband ”RÖR INTE MIN KOMPIS) eller kan man steppa upp och visa lite mer jävlar anamma.
Slutligen tycker jag att Lodin kan vara supervass i fyra byten och sämst i mellanåt.
Hartman var faktiskt bra igår (bortsett övermodet när han sjabblar som ni såg) Mål Jacob var också helt ok medan några irrade runt och letade handväskan. Trots det så tror jag att det här laget med en tuffare inställning och ett lite flyt och samarbete kan plocka en hel del poäng av de matcher som återstår. Det hoppas jag verkligen för dom är fan i mig värda ett bättre öde än HA.
Låst ämne

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Rallarn: Känns som en mardröm som går i Loop, vi går upp var 3:e säsong framöver,hamnar sist och får höra om vilket lag vi hade haft om vi blivit kvar. Jag undrar verkligen vad jag gjort i hockeyGudarnas ögon i mitt förra liv för att ha återfötts som Timråit..
Låst ämne