1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577900 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2309944

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
Bragd-Birger: Ja man ältar det om och om igen. Men jag kan fan inte släppa det, jag förstår inte hur n å g o n kan försvara Nubbens val av tränare och hans orubbliga envishet att inte göra någon förändring där. Det fullkomligt idiotförklarar honom. Det blottar hans uppenbara inkompetens att stå som ansvarig för ett SHL-lag. Men han gör det inte ensam, Torines och övriga framstår som om möjligt ännu menlösare. Ja närmast ointresserade. Kongo, titta gärna in och förklara igen hur du kan stå bakom det här
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
mikenomad: TIK har skickliga ledare och skickliga spelare. Laget ställs dock mot lag där flertalet lag har en högre förmåga. Det är naturligt, med hänsyn till TIK:s bakgrund från en lägre nivå, hur långt laget kommit i sin utvecklingsprocess samt TIK:s ingångsläge på marknaden. TIK:s förmåga är det samlade resultatet av ledare och spelares förmåga. Du tycks dock lägga allt på faktorn ledare. Det är mer komplext än så. Din självklara och obalanserade uppfattning tyder på att du bör fundera över sammanhanget och komplexiteten. Jag skulle självklart vilja ha skickligare ledare och skickligare spelare. Vid en förändring måste man veta vad problemet är och hur man kan lösa det. Exempel: ”Freddan eller Tim Erixon har den här bristen, med ny tränare X/spelare Y får vi en bättre förmåga gällande det. X och Y är tillgängliga för oss, vi genomför den här förändringen”.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
mikenomad: Och jag kan inte släppa att den ena ta mig fan är dummare än den andra här inne. Stötta laget i med och motgång! Hur svårt ska det vara? Annars kan man väl byta till någon annan klubb som har fantastisk sportchef och demontränare.

Med risk för att bli smutskastad så står jag för att årets upplaga av Timrå IK absolut intre är sämre än vad jag förväntade mig efter finalsegern mot Björklöven. Jag tycker laget visat goda takter trots den otroligt tuffa kräftgången man gick igenom och många av spelarna är karaktärer som jag tagit till mig.

Mot kvalseger och ljusare tider!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
Grattis till fortsatt SHL-spel Brynäs
Låst ämne