1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2310167

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
Ibland kanske man får inse vart man är i värdekedjan och att man inte har möjligheten att göra exakt det man hade velat. Vill man ha en Porsche men bara har råd med en Skoda så kan man faktiskt inte köpa en Porsche. Vi har inte haft pengar att köpa ett bättre lag helt enkelt!

Som mindre lag är man otroligt beroende på att nyförvärven lyckas och om man tittar på de mer "etablerade" namnen så har väl Laleggia, Hanzel och Rattie varit de som varit fullt ut lyckade utifrån förväntningarna tycker jag. Om man däremot tittar på Bohm, Alvarez, Erixon, Åberg har de inte alls levt upp till förväntningarna. Zajac, Erik Andersson har väl varit helt okej förutom alldeles för många indianare från Zajac. Men även skapat en hel del offensivt. När dessutom Didrik är skadad nästan hela säsongen blir marginalerna för små med den truppsammansättning som vi hade i år.
Innan säsongen hade jag inget problem med truppen och jag tror det hade kunnat gå med en hel Didrik och att någon av de fyra som inte levt upp till förväntningarna klivit fram mer. Sådana som Lööke, Lundin och Lodin känns inte heller som vi fått ut max av fullt ut. Små marginaler som inte nykomlingar har råd att ha emot sig.
Man kan ju fundera vart Oskarshamn hade legat utan bröderna Zohorna?

Det jag nog börjar landa i är att Freddans spel passar sig betydligt bättre för ett topplag än ett bottenlag. Det är egentligen inget fel på sättet vi spelar på men vi har inte tillräckligt skickligt lag för att klara av det vilket vi kunde på Allsvensk nivå. Sen är jag övertygad om att Freddan är väldigt omtyckt i och runt laget.
Dock skulle jag gärna vilja se en annan coach i Timrå till nästa år. I alla fall om vi klarar oss kvar i SHL.
Lite spretigt inlägg men iaf lite tankar såhär på söndagskvällen.
Låst ämne

Svarskommentarer