1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2310954

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2022-03-14
thorwald: Med tanke på den uppryckning det här laget stått för så är nog brist på karaktär vårt minsta problem. Hur vi överhuvudtaget fortfarande kan vara med i matchen är smått otroligt i sig. Det pissande många fortsatt ändå sysslar med gentemot såväl spelare som ledare är inte annat än ovärdigt och rakt av patetiskt.

Att som nykomling stå på 56 pinnar (det högsta poängantal en nykomling nått sedan expansionsåret 15/16) med tre matcher kvar att spela BORDE vara ett drömläge vilken annan säsong som helst, men sannolikheten att det ändå inte räcker är minst sagt överhängande. Det är fruktansvärt irriterande, samtidigt som det inte går att skylla på någon annan.

Vi gör en väldigt bra säsong totalt sett (u t i f r å n förutsättningarna, bara så jag får det sagt), men löper likt förbannat en stor risk att åka ur. Är det inte långtidsskador på först den ena kaptenen så är det den andra, kombinerat med efterdyningar av en pandemi som skapat bedrövliga förutsättningar för att förstärka truppen under säsongens gång. Svindyrt, och riskabelt. Vad DIFs nota för den här säsongen landar på kommer vara drabbande läsning, och ännu mer så om de åker ur.

Vilket de ska, de grisarna. Åka ur alltså. Eller om det blir Malmö. Någon jävla gång ska vi väl ändå ha lite medstuds den här säsongen. Hoppas bara inte att vi förbrukade den lilla turen redan ikväll. Det där matchstraffet och det som uppstod räddade nog två pinnar i slutändan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2022-03-14
@Knylan: Fantastiskt vackert!

Kravlös kärlek.

Som tur är lever vi i en fri värld här.
Alla har rätt till en egen uppfattning.

Dessa tider är det enkelt att uppskatta det lite extra.

Det otäcka pissande du beskriver bottnar i samma sak som det jag hos dig skulle beskriva som lallande på högsta nivå. Du förmedlar din passion för laget. Mitt pissande på alla dessa missförstådda krigare kommer för att jag bryr mig…

För mig beskriver din text precis den här passiviteten och kravlösheten som genomsyrat Timrås säsong.

Surt att det blev tufft iår.

Men att som supporter nöja sig med att det hade varit en bra säsong för några år sedan är bara skevt.
Vi tävlar nu…

Hur som haver så är det min åsikt och den står jag för på samma sätt som du för din!

Kärleken till laget är fint i grunden oavsett.
Låst ämne