1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2314130

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag försöker att resonera med dig om att hur ett lag fungerar är mer komplext än du tror. Det är inget ställningstagande för någon tränare.

Man lär sig mer om man inte tror att man vet allt, och har självklara, enkla svar på allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Vad är det som är unikt med Timrå som klubb som gör att man inte är behjälpt av förändringar? Är det så farligt att byta ut en tränare t.ex? Det finns ofta en anledning att andra klubbar gör det och det är för att man vill ha in en person som kan se på laget med andra ögon, någon som kan ta sig an det hela utan förutfattade meningar och som bidrar med en ny röst i båset. Kör man på länge utan resultat så lessnar man ofta på varandra även om man inte har något emot hur tränaren coachar laget. En ny tränare blir en slags nystart för hela laget en ny ledare som står för hopp medans den förre stod för förtvivlan. Sedan kanske det inte hjälper ändå, men då har man iaf försökt få till förändring.

Att leda ett lag är komplext ja, men det är något alla tränare skall kunna på elitnivå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Tycker mest att du försöker mästra med en von oben-attityd. "Mer komplext än du tror". No shit, Sherlock. Men kom med lite egna tankar och perspektiv då. Du gnäller ju bara på andra om att dom gnäller.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nog om det. Nu samlas vi för Timrå IK, ger allt och vinner bäst av sju! (Jag loggar ut på obestämd tid.)
Kommentera