1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2314160

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: oklart om han är sparkad. Står ju bara att Ante tar över som huvudtränare. Innan hade dom ju delat ansvar för den posten? Låter ju snarare som att Freddan blir assisterande
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
palleparling: Jag tycker det låter som han är sparkad: "I och med detta vill Timrå IK tacka Fredrik Andersson för hans förtjänstfulla tid som huvudtränare i klubben"

Förändringar i Ledarstaben
Timrå IK har idag beslutat att Ante Karlsson tar över som huvudtränare och Andreas Molinder fortsätter som assisterande tränare genom det stundande kvalspelet.

- Vi måste tydliggöra ledarskapet i en utmanande tid, säger sportchef Kent Norberg.

Ante Karlsson, kommer att leda oss genom kvalet mot Djurgården. Vid sin sida får Andreas Molinder, som assisterande tränare. Eftersom Didrik Strömberg dragit på sig en skada som förhindrar honom att spela slutet av säsongen så kommer han gå in som en resurs i ledarstaben.

Förutom justeringar i ledaruppsättningen så har klubben engagerat Robert Andersson VD för Vertikal utveckling som mental coach och ledarstöd under hela kvalserien med start idag. Robert och Vertikal utveckling har jobbat med ledarutveckling under en lång tid, och med Timrå IK sedan Oktober.

- Vi i styrelsen har tagit det här beslutet tillsammans med Kent och Jonas. Vi kände att det behövdes en förändring och att vi behöver agera för att göra allt vi kan inför ett kval. Vi har en stor tilltro till förmågan i spelartruppen och tror att vi kommer klara av det här bara vi kan få dem att spela till sin fulla potential, säger Lars Backlund, styrelseordförande.

- Vi ser fram emot att tillsammans med Robert på Vertikal Utveckling att komma igång och börja jobba med grabbarna. På pappret har vi ett väldigt bra lag och nu gäller det att få spelarna att nå upp till sin nivå, säger Ante Karlsson.

I och med detta vill Timrå IK tacka Fredrik Andersson för hans förtjänstfulla tid som huvudtränare i klubben. Vi återkommer efter kvalet med mer information gällande resterande kontraktstid. "
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
palleparling: vart ingen förändring Trötter å Molinder katastrof
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
palleparling: tror inte han blir assisterande, dom skulle ju snacka vidare kontraktsläget med honom senare
Kommentera