1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2314214

Sv: Apropå nånting...
SnabelA: Kanske kan Uffe Dahlén komma in bara under kvalet? Lär nog inte begära mycket pengar för att hjälpa hans sons hjärtelag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: känns riskabelt att flytta upp Molinder som ass coach inför det här kvalet, då han knappt har någon som helst erfarenhet inom tränaryrket. Nä känns som vi skulle behöva ett till komplement och Ulf Dahlén har ju ändå sett Timrå en del den här säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Han vill ju inte. Hade varit perfekt annars.

Undrar lite hur den här föreningen tänker. Sparka freddan är i grund och bott ett bra beslut. Men han skulle kickats mellan säsongerna eller när vi torska 12 matcher i rad.

Helt ärligt kommer ett tränarbyte inte göra ett skvatt för den här gruppen just nu. Såvidare nubben inte har något riktigt bra på gång, vilket jag tvekar då han sparar sina triumfkort till nästa säsong i HV.

MEN! Detta betyder ju att vi slipper freddan nästa år och jag tror även vi kommer få behålla några relativt vassa spelare nästa år!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Bra att Freddan försvinner även om det skulle ha gjorts mycket tidigare. Helt otroligt att man inte har gjort något tidigare när man nu säger öppet att det inte fungerat med delat ledarskap under hela året.

Men vi behöver in med någon ny i båset som för att jag ska tro på detta till 100%. Dahlen kommer du? Tror inte Strömberg är tillräckligt.
Kommentera