1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582351 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2314450

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: håller med angående nubben och visst är det ett fall framåt. Tror våra chanser att fixa kvalet förbättrades i och med detta men personligen förväntar jag mig inte ett pånyttfött Timrå eftersom det inte är några nya röster som kommer in i båset, det är bara mer av en röst och mycket mindre av en annan.

Förstår att retoriken ska vara ”försiktigt positiv” i och med detta och att det inte är läge att klaga men jag tycker spontant att det känns lite fel att Freddan ska få bära all skuld i nuläget. Är det nu ante ska sätta försvarsspelet? Det han ansvarat för hela säsongen? Eller behöver vi inte det längre när vi nu ska få in en helskön stämning i laget när Freddan är borta? Tycker det är rätt att Freddan får gå men fel att ante inte bara får stanna utan också får en befordran när han haft lika stor del i detta som Freddan. Ingen skulle dock bli gladare än jag om jag har dyngfel i denna fråga. Det kanske inte är så enkelt att bara sparka och köpa nytt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Vad Freddan vill stå för i sin hockey vet vi väl. Jag är fortfarande nyfiken på att se Ante släppas fram.
Otydligheten har garanterat satt sina spår hur det sett ut.
Visst att Ante haft backarna men om man kollat på forwards så har dom inte alltid synkat så bra i försvarsspelet heller. Själv känner jag att det är rätt att Ante får va kvar.

"Fredrik Andersson betonar att han inte har några personliga problem med varken sportchefen Kent Norberg eller Ante Karlsson, utan att han och tidigare tränarkollegan har olika syn på ishockey ibland helt enkelt."
Kommentera