1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2314770

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: "Tycker inte att kritiken från oss fans är obefogad utifrån detta. Men även utifrån upprepade påståenden och lovord från klubben och ledarna angående att de minsann har lärt sig av senaste sejouren i SHL - att nu var föreningen redo att gå upp och man ska inte upprepa samma misstag som senast.

Ja, men bara för att man säkerligen haft allvarliga och hyggligt realistiska intentioner och har lärt sig nånting av senaste sejouren så är ju det ingen absolut garanti för att ni skulle göra det bättre iår än vad ni de facto har presterat så här långt. Det har samtidigt varit små marginaler här mot slutet, nån dålig/slarvig match mot DIF och framförallt förlusten hemma mot IKO blev väl mer eller mindre dödsstöten för möjligheterna att undvika kvalspel. Vinster i dom här båda matcherna och ni hade kanske varit i samma sits som oss nu, vem vet.
Förstår att ni naturligtvis är besvikna men tycker ändå att ni är lite väl hårda mot tränarna, framförallt mot Freddan som ändå varit med om att både ramla ur och ta sig upp med ert lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Huge: Förstår inte varför det hela tiden låter som du vill släta över allt och få det till att vi supportrar borde nöja oss med att åka ur ännu en gång? Självklart var det ingen garanti trots allt Nubben och tränarna sagt att det skulle gå bättre denna säsong. Men jag tror de flesta supportrar har haft som förhoppning om att vi ska kunna etablera oss i SHL igen efter några hundår i hockeyallsvenskan och att vi nu på kort tid fick chans igen att gå upp. Då borde de ju vara helt befogat att rikta kritik mot de som är i den sportsliga ledningen med Nubben i spetsen. Vi gav dem förtroendet att köra detta en gång till, men de bevisade att det inte höll. De flesta av oss här inne har nog större ambitioner än att vara nöjd med att Dahlén tog oss upp i SHL x2 och att dras med samma tränare som inte kan matchcoacha ännu en gång . Vi har minnen från 2000-2013 då vi var på en betydligt högre nivå sportsligt och organisationellt än idag. Klart som fasen vi ställer krav och inte är nöjda med att gå upp i SHL och vända, det kanske man kan göra om man heter Väsby IK eller något men tror inte många Timråsupportrar skriver under på den.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Huge: Om inte om hade funnits hade Paris fått plats i en butelj.

Nu råkade det vara så att vi (bl.a.) inte vann mot DIF eller IKO här på slutet
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Huge:
” Det har samtidigt varit små marginaler här mot slutet, nån dålig/slarvig match mot DIF och framförallt förlusten hemma mot IKO blev väl mer eller mindre dödsstöten för möjligheterna att undvika kvalspel. ”

Pga det dåliga spelet så mynnade det ut i små marginaler på slutet. Det betyder inte att resultaten är godkända. Vi har ett lag som på papperet hade kunnat kriga om play in. Men då kan man inte köra 12 raka torsk och starta upp efter ett uppehåll med 2-6 mot Brynäs där allt återigen såg ut som skit. Kul att du vill delta I diskussionen men ganska provocerande när man vet om att du sett max 10 matcher med Timrå denna säsong för att sedan säga att vi gjort det bra med tanke på förutsättningarna. Tror det bara är Timråiter och nån enstaka modoit (som sett laget i HA och shl) som faktiskt sett att vi underpresterat sett till truppen. Det ör sättet vi förlorar på. Inte att vi förlorar.
Kommentera